Актриса, телеведуча, блогер Сніжана Єгорова в програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» розповіла про свій досвід роботи на телеканалі «Прямий».

«Мені була цікава ця структура, тому що у мене на той момент вже був досить серйозний бекграунд... Я вже займалася підтримкою артистів, жінок, дітей, правових якихось моментів, які пов'язані з тими верствами населення, які потребують захисту. І мені потрібна була платформа. І я познайомилася з тодішнім власником, який фігурував – паном Макеєнком. Він мені запропонував стати керівником проєкту», - згадує телеведуча.

На «Прямий» Єгорова прийшла з усією своєю командою, і робила соціально-розважальний контент по суботах і неділях. Вона зазначила, що запросила на канал музикантів, і на «Прямому» були концерти в прямому ефірі, якості яких могли б позаздрити навіть музичні канали.

«Це технологічно була дуже серйозна і дуже крута платформа. Дуже дорога! 25 років я працюю на телебаченні – такого я ще не бачила ніколи!», - заявила блогер.

Телеведуча зізнається, що керівництво каналу було задоволене її роботою, поки вона не висловилася щодо нового ведучого Сергія Пояркова, якого запросили вести свій проєкт «на розумному каналі для розумних людей».

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

«На мій погляд, це людина з певними психічними відхиленнями, плюс досить амбітна, досить погано вихована... І в нашій загальній групі, де всі були ведучі, я написала свій коментар, що «друзі, як же розумний канал для розумних людей, і тут раптом Сергій Поярков?». І Сергій Поярков, звісно, це прочитав. Я розуміла, що він це прочитає», - розповіла Єгорова.

Після цього випадку Поярков запросив в свою студію колишнього чоловіка телеведучої Антона Мухарського, з яким, як відомо, у них були конфлікти з приводу аліментів.

«Висить такий опитувальник для мешканців України... Питання, яке просто мене шокувало! «Якби у вас була можливість, кого б ви не дали вбити ворогу – Сніжану Єгорову або Антіна Мухарського?». По-перше, в будь-якій нормальній цивілізованій країні за подібного роду заклики до насильства будь-який канал позбувся б ліцензії», - сказала вона.

Єгорова вважає, що «Прямий» повинен був захистити її як свого співробітника. За її словами, Макеєнко теж був шокований і він мав би розібратися в цій ситуації, але керівництво каналу не діяло. Тому телеведуча вирішила більше не співпрацювати з телеканалом і написати лист про цькування журналістів тодішньому президенту України Петру Порошенку, який в результаті виявився фактичним власником «Прямого». Вона додала, що після цього випадку журналісти, які повинні були проявити професійну солідарність і підтримати її, відвернулися від неї.

Більш того, блогер стверджує, що Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення зобов'язана була позбавити «Прямий» ліцензії.

«Телебачення існує в усьому світі за одними і тими ж законами. Існують певні речі, червоні лінії так звані, які ми в професії не переступаємо. Тому що люди, користуючись доступом до засобів масової інформації, не можуть закликати до насильства, сегрегації, вони не можуть закликати до дискримінації! Єдине, що цей канал рятувало, що був хтось, хто в принципі свої правила запускає. І це був Петро Олексійович Порошенко», - резюмувала Єгорова.

Як повідомляв Знай.uа, Ялі розповів, що очікує Порошенка.

Також Знай.uа писав, що Атаманюк заявив, що проти деяких експрезидентів треба вести слідство.