У програмі Руслана Бізяєва «Культ Особистості» телеведуча Сніжана Єгорова прокоментувала персонажів українського політикуму.

Гостя програми апелює до свого досвіду роботи ведучою музичного чарту і пояснює, як там все відбувається. За її словами, у цій сфері все змінюється протягом тижня-двох: лідер, репертуар, передовий виконавець, а для продюсера головною є прихильність публіки, рейтинги та прибутки.

На думку Єгорової, українська політика знаходиться у тій же системі координат. «Це вже чарти. Ти вже стаєш просто частиною якоїсь гри, «плейліста»... Тобі треба випускати «хіти», - розповідає вона.

Водночас телеведуча підкреслює, що просто політичні проєкти довго не існують. За її словами, у політиці потрібно бути ньюзмейкером, мати ідеї і самостійно писати свої «пісні», володіти аранжуванням, мати студію та колектив, а також вправність і компетенції. У такому разі, каже Єгорова, у політиці вдасться затриматися.

Принагідно вона розповідає про старих політиків. «Це все мастодонти», - коментує експерт. Бойка, Тимошенко, Добкіна, Шуфрича вона порівнює із майстрами сцени, корифеями. «Народні артисти. Вони вже всі ролі зіграли, і такі, і сякі. Всі звання отримали. Всі надбавки в театрі отримали. Вони вже грають благородних батьків, тінь батька Гамлета, люблячих бабусь», - розповідає Єгорова.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Словом, підсумовує вона, старій гвардії українського політикуму відводяться позитивні ролі, а в політиці вони пробудуть ще стільки, скільки самі захочуть.

Як повідомляв Знай.ua, Єгорова розповіла, як політики спілкуються між собою перед виступами на ТБ.

Також Знай.ua писав про те, що Єгорова прокоментувала скандал навколо Крюкової.