Відома українська телеведуча, політичний експерт Сніжана Єгорова у програмі Руслана Бізяєва «Культ особистості» прокоментувала скандал навколо допису заступника головного редактора «Страны» Світлани Крюкової, яка відповіла на статтю Володимира Путіна «Про історичну єдність росіян і українців».

«Я думаю, що це була її помилка. Я не знаю, які були її мотиви, безумовно. Я думаю, що вона мала якісь певні мотиви, вона хотіла як би певної реакції. Але я думаю, що вона отримала не ту реакцію, на яку розраховувала», - каже експерт.

Єгорова вважає, що колеги Крюкової заступилися за неї тільки тому, що вона їх про це попросила. На її думку, вони розраховують на те, що Крюкова їх підтримає, якщо у них складеться така ж ситуація.

«Я думаю, що кожен з них заклав тут свою репутацію», - сказала Єгорова.

У той же час вона підкреслила, що таким чином колеги журналістки проявили професійну солідарність, і в якійсь мірі це правильно.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Крім того, телеведуча стверджує, що своїм дописом Крюкова хотіла привернути до себе ще більше уваги.

«Ось цей прийом, я думаю, вона зробила абсолютно усвідомлено, привертаючи до себе пильну увагу. Тут я впевнена на 1000%, що вона в якийсь момент захотіла більшої слави, більшої уваги, більшого світла софітів», - резюмувала експерт.

Як повідомляв Знай.uа, Єгорова розповіла, чому припинила співпрацю з телеканалом «Прямий».

Також Знай.uа писав, що Єгорова заявила, що Юлія Тимошенко – це народна артистка України.