Про це вона розповіла у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» із ведучою Тетяною Резвін.

«За короткий термін схуднення на марафонах ви не втрачаєте зайву вагу, а ви втрачаєте рідину, яка зайва утворилася у вашому організмі після вживання певних продуктів харчування. Відповідно у кращому випадку на марафоні ми отримуємо рекомендації прибрати певні продукти та у вас починає виходити вода. Ефект «вау» може бути і то не у всіх, тому що онлайн дуже важко фахівцеві проконтролювати ваш спосіб життя та те, що ви їсте протягом дня», - розповіла вона.

Чамлай сказала, що людина вважає, якщо вона з'їсти щось заборонене і цього ніхто не бачить, то це не вважається. Сама ефективність цього онлайн марафону дуже спірна, вважає вона, особливо якщо він без фітнесу, фізичних навантажень та обмежень щодо їжі. І абсолютно зрозуміло, що це абсурд, підкреслила вона, а наш мозок - це дивовижний орган, якому чим легше, тим краще.

«Наш мозок завжди шукає шляхи найменшого опору та зрозуміло, що ефект чарівної таблетки працює перші 30 секунд, коли ви натискаєте кнопку купити, марафон працює. Ви хочете пігулку без жодних зусиль, але так не буває. Я займаюся спортом дуже давно та веду правильний спосіб життя. Тому крім їжі у вас має бути правильний спосіб життя, щоб у вас було тіло вашої мрії», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, зі слів Чамлай, що українська кухня має особливість, тому що вона готується вся на засмажці.

Також раніше для Знай.ua Чамлай розповідала, що вітаміни надходять до нас із за допомогою їжі.