«Вітаміни - це те, що наш організм самостійно не може виробити в процесі певних біологічних моментів. Вітаміни надходять до нас ззовні за допомогою їжі. В принципі ми можемо припустити, що умовно здорова людина, яка харчується протягом дня і всього життя повноцінно. У неї умовно є весь набір мікроелементів та вітамінів, яких потребує організм», - повідомила вона.

Чамлай розповіла, що аптечні вітаміни, які нам пропонують в якості доповнення до раціону - це фармацевтичний препарат, який проходить певні лабораторні дослідження і на які є певні сертифікати. Це препарати, підтвердила вона, які знаходиться під строгим контролем певних органів з розумінням того, що знаходиться в них з описом в інструкції.

«БАДи - це маркетинговий хід для компаній, які обходять систему досліджень і сертифікації, тому що вони не мають потреби в цьому. Оскільки вони не проходять офіційну сертифікацію, ми не можемо сто відсотків дати гарантію собі, що там за списком є все, що заявлено в інструкції. Але ми знаємо, що риб'ячий жир теж біологічно активна добавка, який давали нам споконвіку і до сих пір він є. Але риб'ячий жир вам потрібен тільки в тому випадку, якщо ви перебуваєте на дієтичному харчуванні», - резюмувала вона.

Нагадуємо, Знай.ua повідомляв зі слів Кравченко, що навіть розмови про вакцинацію вже затихають.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також раніше, для Знай.ua Богатирьова розповідала, що в світі з кожним роком зростає кількість людей, які страждають від серцево-судинних захворювань.