Свою думку він висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Раніше не можна було уявити, що парламентський комітет з охорони здоров'я очолить фельдшер. Так, Радуцький добрий бізнесмен, але ж він не очолює комітет з економічного розвитку. Так само не можна було уявити, що міністром охорони здоров'я стане людина, яка ніколи не лікувала пацієнтів. А в нас ціла плеяда таких міністрів, починаючи з Квіташвілі. І головний санітарний лікар ніколи не очолював Міністерство охорони здоров'я. Цей лікар має свою специфіку, але він теж ніколи не лікував пацієнтів, не має відповідного досвіду, не розуміє лікувальний процес», - зазначає гість програми.

На його думку, загальний злочин цієї команди – непрофесіоналізм.

«Вони ніколи не стояли біля ліжка і тому нічого не розуміють. І тим більше ми ніколи не могли уявити, що міністр охорони здоров'я буде підконтрольним фельдшеру», - каже Анатолій Якименко.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявляв, що кількість жертв коронавірусу в країні трагічна, але від інших хвороб помирає набагато більше українців.

Також Знай.ua повідомляв, що Якименко прокоментував комерціалізацію фармацевтичної галузі у нашій країні.