Про це він розповів у програмі Олексія Толкачова «Тлумачна розмова».

«Я думаю, будуть люди, які дотримуються старої форми існування, і паралельно існуватимуть люди, які представляють транс-гуманізм. Це природно, бо прогрес не зупинити», - наголосив Мазур.

На думку експерта, завжди існував попит на нові прояви людини, і свого часу про нову технологію завжди говорилося, що вона здатна знищити цивілізацію: про машини, паротяги, комп'ютери і таке інше.

«Завжди були люди, які виступали проти цього, проте ми живемо в тому світі, в якому є комп'ютери, машини та інтернет. Вибір завжди залишається за людиною, у якому форматі вона хоче бути», - наголосив Мазур.

За словами психолога, він знайомий з людьми, які займаються на міжнародному рівні питанням безсмертя, і на даний момент вони не мають певної бази для здійснення цього.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

«Вони збирають дані, щоб потім комп'ютер зміг відтворити особу цієї людини: як каже, що думає і робить», - сказав Мазур.

Як зазначив психолог, у майбутньому будуть люди, які будуть вдаватися до технологічних модифікацій свого тіла, але також будуть люди, які це заперечуватимуть або просто дотримуватимуться початкової форми існування.

Як повідомляв Знай.ua, Вадим Трюхан розповів, що буде, якщо США втратить позиції лідера.

Також Знай.ua публікував слова Сідельнікова про Майдан: Переляк Кремля був дуже сильний.