Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“Буде Разумков у політиці. Він залишиться важковаговиком. Треба сказати, що Разумков єдиний, хто був у команді президента й пішов без негативу. Це єдиний. Згадайте Богдана, ледь не плескали всі… Пригадайте Рябошапку, з яким негативом він пішов. Пригадайте інших топів, - сказав Юрій Подорожній.

Він зазначив, що кожен, хто цікавиться політикою, знає, що Дмитро Разумков пішов через те, що він хотів дотримуватися регламенту.

“Я от нещодавно був з ним на одному ефірі і у мене була можливість поставити йому питання, коли ж і хто буде представляти його партію. Він мені відповів, що не скаже зараз прізвищ, але те, що точно буде презентація такої партії найближчим часом, принаймні він публічно про це заявив”, - сказав Юрій Подорожній.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Дзівідзінський розповів, кого можуть звільнити в уряді.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Антон Малєєв зазначив, коли чекати створення політсили від Разумкова.