Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Любов’ю Завальнюк на каналі "Знай 24".

“Передусім йдеться про те, що, можливо, Резніков поміняє своє крісло з Міністерства захисту окупованих територій на Міністерство оборони. А звідти піде Таран. Також йдеться про те, що, можливо, Любченко піде з посади міністра економіки. І йдеться також про міністра екології. Тому ми найближчим часом побачимо чи звільнення, чи кадрові ротації в самому уряді”, - сказав Дзівідзінський.

Він зазначив, що наразі однією з головних проблем є приріст хворих на COVID-19, але темпи вакцинації не є достатніми.

“Поки що ми бачимо виключно на горизонтальному рівні ротації. Можливо, ці ротації відбудуться. І, можливо, навіть зі Шмигалем... Цілком імовірно, що ці ротації, які зараз почалися, призведуть до того, що ми побачимо ротації навіть на верхівці уряду”, - додав політолог.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Леонов розповів, коли було поставлене питання про відставку Разумкова.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Петро Кульпа заявив, що в Україні немає прем'єр-міністра, а є одразу 24 прем'єр-міністри.