Про це він сказав у програмі «Акценти» з Тетяною Резвін.

Спершу Леонов зазначає, що насправді до відсторонення Разумкова справа йшла вже давно: накопичувалося і роздратування, і проблеми. Але в один момент, каже він, все вилилося назовні. «Давайте згадаємо шоу на Шустері, де була пряма перепалки Дмитра Разумкова з Давидом Арахамією. І фактично тоді стало зрозуміло, що питання про відставку Дмитра Разумкова буде поставлене», - розповідає гість програми.

Також він стверджує, що для відставки спікера ВР Офіс президента голоси назбирає, а відтак варто міркувати над майбутнім Разумкова. На думку Леонова, йому потрібні, по-перше, соратники для об’єднання, по-друге, політичний проєкт. «Далі багато буде залежати від того, чи зможе Дмитро Разумков об'єднати навколо себе ресурси і грошові, організаційні та в тому числі політичні», - пояснює експерт.

З іншого боку, гість програми сумнівається, що Разумков піде у вже наявний політичний проєкт, оскільки там йому доведеться бути лише одним із багатьох, а це не в його інтересах. «Багато чого буде залежати від підтримки з боку медіа...», - додає Леонов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Антонюк розповів, хто може замінити Разумкова на посаді спікера ВР.

Також Знай.ua писав про те, що Дзівідзінський розповів, чому за останні пів року відбувається велика кількість кадрових ротацій.