Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

“People, Planet, Prosperity – це був цьогорічний лозунг саміту великої двадцятки. І, зрештою, українське питання також розглядалося на цьому саміті… Світові глобальні організації, які об’єднують найвпливовіші світові економіки світу, вони стратегічно мають дуже великий вплив взагалі на весь світ. І те, що, можливо, деякі світові лідери не приїхали цього року до Риму, – це не є таким символізмом чи показанням того, що вони не зацікавлені в розвитку, чи не зацікавлені у своїй участі у Великій двадцятці”, - сказав Микола Волковський.

Він зазначив, що коли Російську Федерацію виключили з G8 – вона активно просувала думку, що ця організація недоцільна.

“Те, що світові лідери говорять про глобальні проблеми і приходять до якогось консенсусу, звісно, для світу це великий плюс. Які саме результати були показані на саміті? Ми можемо сказати, що дуже багато тем обговорювалось, дискутувалося. Дуже багато питань об’єктивних, які важливі для перебудови постковідного світу. Тому що ми знаємо, що це був перший саміт, який відбувся наживо. З часів 2019 року. І я впевнений, що результати, яких було досягнуто у результаті цього саміту, вони будуть реалізовані найближчим часом”, - додав Волковський.

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Євген Мазур заявив, що в майбутньому люди будуть модифікувати свої тіла.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Андрій Осадчук розповів, що людство завжди змінювалося при трьох глобальних факторах.