Про це він сказав у програмі “Tiger news” з Петром Охотіним.

“Пандемія продовжується і вона дійсно продовжує впливати на зміну дуже багатьох соціальних моделей, і стосунків держави і влади. Я не думаю, що це якось глобально вплине на зміну стосунків між малим чи середнім бізнесом і владою. Це бiльше, напевно, вплине на бізнес-моделі, на організацію роботи бізнесів”, - сказав Андрій Осадчук.

Він зазначив, що коли вони 10 років тому працювали в одній із великих українських компаній, то витратили багато сил, щоб примусити менеджмент та експертів працювати онлайн. Однак співробітники не хотіли переходити на такий формат роботи.

“Це як приклад, коли високотехнологічні компанії, в яких був ресурс, гроші, все було, ми не могли змусити своїх працівників і лідерів користуватися цими технологічними можливостями. А ковід це зробив отак… Людство завжди змінювалося при трьох глобальних факторах. Клімат, енергія і хвороби. І зараз ми проходимо оцю стадію. Щодо стосунків з державою, це насправді питання не скільки ефективна держава чи неефективна… Нам треба робити просто базову домашню роботу з побудови демократичних інститутів. Поки не буде верховенства права — все інше не має жодного значення”, - додав Осадчук.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Пьотр Кульпа пояснив, як державі боротися з олігархами.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Олександр Кочетков розповів, що наші силовики не ризикують воювати з народом.