Про це він розповів у своєму блозі.

«Ті, хто стали владою, вихідці з шоу-бізнесу, де головний принцип здаватися, а не бути, мають намір нав'язати українському народу придуману в політичних цілях красиву вигадку, фантазію і брехню», - зазначив Кочетков.

На думку експерта, влада хоче відволікти нашу увагу від усіх проблем і створити віртуальну реальність, в якій все буде дуже добре і солодко і відвернути нашу увагу від своїх же помилок.

«Психологія й історія стверджують, що така масова зміна свідомості в принципі можлива на обмежений час. Окрема людина і соціум здатні відчувати, що все погано, але вірити, що все добре і відчуття обманюють. У Росії державна пропаганда є божественною урино-офтальмологією», - сказав Кочетков.

За словами експерта, в Росії віртуальна реальність від влади перемогла, тому що цей образ контролюється насильно силовими структурами РФ.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

«Україна, слава Богу, – не Росія. Наші силовики, при відмороженості деяких представників, по-справжньому воювати з народом не ризикують», - підкреслив Кочетков.

Як повідомляв Знай.ua, Олександр Гончаров розповів, до чого може привести заборона експорту українського газу.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Новохатський пояснив суть проєкту Київської Русі.