Його слова прозвучали у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Німеччина засуджувала застосування сили Україною в ОРДЛО, але наш суверенітет підтримувала. У нашій ситуації вже це дуже багато. Але важливо, як українсько-німецькі відносини розвиватимуться надалі. Важливо, як контактуватимуть між собою новий канцлер Олаф Шольц і Володимир Зеленський. До речі, самій Меркель не вистачає буквально одного-двох днів, щоб увійти в історію як німецький канцлер, який найдовше обіймав цю посаду. Але вона справді стала «Залізною леді», другою після Маргарет Тетчер», - вважає політолог.

За його словами, на саміті Великої двадцятки відбулася дуже важлива для Німеччини подія.

«Саміт показав, що між Меркель та майбутнім канцлером Шольцом немає розбіжностей. Саме тому вони приїхали на саміт разом. Вони показали, що, незалежно від того, яка коаліція прийшла до влади в Німеччині, міжнародна позиція цієї держави залишається незмінною», - каже Микола Волковський.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт прокоментував відсутність представників низки країн на саміті Великої двадцятки.

Також Знай.ua повідомляв, що Волковський високо оцінив виступ Володимира Зеленського на Генеральній Асамблеї ООН.