Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Антирейтинг Зеленського зростає так само, як він зростав у всіх українських президентів. Це абсолютно типова ситуація. У цьому питанні необхідно відвернутися від особистих почуттів, від симпатій і антипатій, від поточного моменту. Президент завжди спершу отримує величезну підтримку, мандат від народу. Ось тобі повноваження – роби! Потім минає певний час - як правило, два-три роки, але бувало, що президент втрачав рейтинг і за півтора року. А Зеленський якраз зараз перетинає свій президентський екватор. Причому таке становище характерне саме для України, а, наприклад, у Німеччині Ангела Меркель лише під кінець почала втрачати народну підтримку», - зазначає експерт.

На його думку, в Україні на неї чекала б інша політична доля.

«Ми завжди спочатку кричимо президенту: «Осанно!», а потім розпинаємо його. Причина цього в тому, що політики дають надто великі обіцянки, і тому ми покладаємо на них надто великі надії», - каже Олександр Солонтай.

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначав високу політичну активність української молоді.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку Солонтая, доля протестів залежить від того, чи захоче молодь приєднатися до них.