Про це він розповів у своєму блозі.

Як пояснює футуролог, кожне суспільство має певну категорію людей, яким із легкістю можна навіяти будь-які думки. Зокрема, каже він, йдеться про глобальну змову, про чіпування, про вишки 5G тощо. «Чим інформація більш шокуюча і чим вона сильніше підриває звичайну картину світу, тим вона популярніша у таких недалеких людей», - підкреслює Толкачов.

За його словами, не останню роль у цьому навіюванні відіграє біохімія самої людини, тому що гормональна система впливає на багато станів та процесів організму. Експерт переконаний, що інформативна матриця своїм головним завданням має спровокувати у людини шок, переляк і взагалі зіграти на емоціях. «Саме ці стани у людини є найбільш сильними, призводять до викиду гормонів і під впливом цих гормонів люди дуже активні», - підкреслює він.

А відтак, констатує Толкачов, люди, які переконані у виключності своїх розумових здібностей, насправді мають самозбуджувальну емоційну систему. Тобто, додає він, їхня гормональна система самостійно підживлює інтерес до цих неймовірних теорій і вплинути на це важко.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов заявив, що Україні варто стати першій країні у світі, яка ввела безумовний основний дохід.

Також Знай.ua писав про те, що Толкачов пояснив, як можна ціннісно змінити систему освіти.