Свій коментар Жорін опублікував у себе в Telegram.

«Міністра оборони Тарана нарешті відправили у відставку. Ще хочеться побачити адекватний звіт за період його роботи та відповідальність за те, що сталось за цей час з армією», - зазначив Жорін.

На думку Жоріна, Таран постійно розповідав про невідповідність України стандартам НАТО, хоча мав проводити реформи та зміцнювати обороноздатність на кордонах з Росією та Білоруссю.

«Зірвав оборонне замовлення, влаштував постійні совкові перевірки на фронті та контроль за примусовим дотриманням тиші. Найгірше те, що він намагався зробити з українських воїнів «тєрпіл», яким не дозволяють навіть захищатись. Не кажучи вже про величезні борги по зарплатах та соцвиплатам перед військовослужбовцями», - підкреслив Жорін.

За словами Жоріна, владі вигідно приводити до уряду міністрів, які будуть виконувати усі їхні вказівки, тому наслідки роботи міністра оборони – це наслідки реалізації політики влади.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Костянтин Немічев поділився першим досвідом участі у виборах мера Харкова.

Також Знай.ua публікував слова Максима Жоріна, що колаборанти в Україні уникають покарань.

https://t.me/MaksymZhorin/2030