Про це він розповів у новому випуску програми «Тлумачимо про важливе» на каналі «Толчок» з ведучим Олексієм Толкачовим.

«Ми звикли жити дуже мізерними устремліннями та маленькими мріями. Ми мріємо не збудувати нову дорогу, а залатати ямку в асфальті. Я завжди намагався підштовхнути українців до амбітних мрій. Щоб ми вірили та малювали майбутнє, яке виходить за рамки можливого. Мрія завжди має бути викликом! І погодьтеся, якщо ми хочемо просто прокинутися зранку, в цьому взагалі немає жодного виклику. Але якщо ми прокидаємося зранку, ми повинні знати, навіщо ми прокидаємося», - вважає він.

Толкачов сказав, що ми повинні ставити цілі ставати успішними, щасливими, можливо стати олімпійськими чемпіонами або художниками. Мета має бути не тільки в окремо взятої людини, упевнений він, наша країна теж має ставити собі певні цілі. Чого ми хочемо досягти і яку країну хочемо побудувати, спантеличив він, але про це, на жаль, дуже мало думають.

«Мрія - це завжди вихід за межі, вихід за рамки можливого - це виклик. І саме масштаб мрії спонукає до мобілізації зусиль. Якщо ви хочете стати олімпійським чемпіоном, ви будете прокидатися вранці та працювати на знос як проклятий, щоб досягти своєї мрії. Якщо ви мрієте бути балериною, ви прокидатиметеся о п'ятій ранку і навіть терпіти біль для того, щоб досягти сцени і почути оплески. Мрія завжди змушує докладати понад зусилля», - резюмував він.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Толкачов прокоментував розвиток цифрових технологій.

Також Знай.ua повідомляв, що Толкачов звинуватив глобальну систему в нав'язуванні ідеалів егоїзму і споживацтва.