Про це він розповів у програмі «Діалоги з Макаренком».

Він зазначив, що після того, як відбувся Майдан, у суспільстві була затребувана можливість висловитися, щоб влада чула і слухала людей. За його словами, так і було, влада прислухалася до людей, бо боялася, щоби народ знову не вийшов на Майдан. Але потім, за словами дипломата, це зникло.

«Я брав участь у кількох громадських радах, чесно скажу – недовго. Формально і зараз перебуваю, але я практично не беру участі. Не бачу сенсу», - заявив Катамадзе.

Він пояснив, що там йде розмова, є якісь пропозиції – деякі абсолютно виходять за межі логіки і на сьогодні складні у виконанні, а деякі – дуже конструктивні речі. При цьому, каже Катамадзе, ні до чого з цього влада не дослухається. За його словами, незрозуміло, навіщо такі громадські ради, тим більше коли вони надто розширені – у деяких є по 80-90 осіб.

«Я думаю, що будь-яка влада повинна розуміти, що немає ворогів усередині країни. Ми маємо бути однодумцями. Критику сприймати завжди важко, навіть коли це об'єктивна критика. Потрібно знаходити в собі сміливість. Зрозумійте одну річ: коли ви приходите під Верховну Раду та кричите «Козли!» - вас не почують. Коли ви ображаєте когось, ця людина навіть найбільш об'єктивну критику не сприйматиме. Тому треба говорити конструктивно, треба пропонувати вихід. Сідати за стіл переговорів та вирішувати цю проблему, бо це все спрямоване на нас, для нашої країни, її майбутнього та майбутнього наших дітей», - упевнений Катамадзе.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Грищенко заявив, що МЗС Південної Кореї з нашим посольством взагалі не спілкується.

Також Знай.ua писав про те, що Вільямс заявив, що в Україні продовжується боротьба за цивілізацію.