Про це вона розповіла у новому випуску програми «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«Сатурн - це планета стиску, холоду та обмеження. Є люди, які відчують на собі у листопаді та грудні холодний вплив щодо їх Сонця у гороскопі. А Сонце у гороскопі - це джерело життєвих сил, радості та оптимізму. Тому цим людям треба бути дуже уважними, берегти себе та бути уважними до будь-якого навіть маленького симптому. Не перенапружуватися і дозволити вкотре собі відпочити, тому що зараз реально можна надірватися», - сказала вона.

Пономаренко повідомила, яким знакам зодіаку слід оберігати себе у листопаді та грудні - це Водоліям, народженим з 24 січня по 31 січня; Левам, народженим з 28 липня по 4 серпня; Скорпіонам, народженим з 28 жовтня по 4 листопада; Тільцям, народженим з 25 квітня по 2 травня; Ракам, народженим з 26 червня по 3 липня; Дівам, народженим з 28 серпня по 4 вересня. Це буде холодний період, і ви дійсно себе почуватимете ніби в холодильнику, підкреслила вона, і навіть фізично це може відчуватися недолік тепла. Загалом глобально на всіх нас землян у листопаді та грудні впливатиме Марс, акцентувала вона, який йтиме по Скорпіону.

«Скорпіон - це рідний будинок для Марса. Марс - планета активна, а десь навіть агресивна, це як людина з ножем. Скорпіон - це взагалі вода, але вода вогненна, імпульсивна, як окріп, і десь як отрута, яка знаходиться на кінчику хвоста у Скорпіона. Тому, з одного боку, це може нас вганяти в якийсь стан активності та десь навіть дратівливості - це негативні якості. А якщо ми виявлятимемо сильні якості Марса у Скорпіоні, то це продуманість дій та накопичення енергії для того, щоб зробити ту роботу, яка вже давно накопичилася», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
25-річна блондинка всього за тиждень переспала із сотнею студентів та їхніми батьками: рекорд побито До школи за новими правилами: кому заборонять навчатись дистанційно Продай майно – заплати за комуналку: українці вийшли на новий рівень бідності По 3600 грн щомісяця виплачуватимуть пенсіонерам: хто може отримати гроші
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона вже давала прогноз основних тенденцій для України на 2022 рік.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко назвала нинішній жовтень місяцем змін.