Про це вона розповіла у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Початок січня буде неоднозначним, в країні можливі прояви невдоволення. Але 19 січня буде дуже хороший аспект, який повинен розв'язати ці проблеми. Проблеми можуть бути пов'язані з прийняттям бюджету або з курсом гривні. Можливі ускладнення у зв'язку з прийняттям законів. Дуже хороший і при цьому доленосний день – 30 березня, тоді можлива стабілізація гривні. Після цього вона буде займати тверду позицію. Інший хороший аспект припадає на 13 липня, я його називаю «аспект миру». Він пов'язаний з Сонцем, а Сонце в гороскопах країн – це президент, уряд чи парламент», - зазначає астролог.

За її словами, такий прогноз вселяє надію.

«У липні 2022 року можливе примирення ворогуючих сторін, як в Україні, так і поза нею. Ймовірно, на Донбас прийде мир або хоча б перемир'я. До того ж потенціал гороскопу України такий, що вона, напевно, зможе відстояти свою суб'єктність на міжнародній арені та зміцнити свої позиції», - вважає Альбіна Пономаренко.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона дала прогноз важливих політичних подій в Україні цієї осені.

Також Знай.ua повідомляв, що Пономаренко перерахувала знаки Зодіаку, які цієї осені будуть пов'язані зі значними змінами.