Про це вона розповіла у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Осінь 2021 року буде різною, для когось вона буде щасливою та вдалою, а у когось буде земля йти з-під ніг. Але це не означає, що буде все погано - це означає, що у вашому житті буде щось нове. Цей період може бути конкретно складним для Скорпіонів, які народилися з 2 по 8 листопада, для Водоліїв, народжених з 29 січня по 4 лютого і для Левів, народжених з 2 серпня по 7 серпня. Тобто в житті Скорпіонів, Водоліїв і Левів можуть бути зараз різкі несподівані зміни», - підкреслила вона.

Пономаренко сказала, що Скорпіони, Водолії та Леви захочуть поміняти повністю все і реорганізувати своє життя, буквально розтрощити його, згоріти й піднестися заново. Це абсолютно нормально, тому що планета Уран зараз впливає на Сонце цих людей досить сильно, повідомила вона, але трохи з руйнівною ноткою. Це не добре і не погано, рахує вона, тому що якщо прийшов час розлучитися з кимось, то дуже добре це зробити саме зараз.

«Якщо набридла робота і хочеться її кинути, то дуже добре це зробити саме зараз, для того щоб потім вже далі у ваше життя увійшло щось нове. Ретроградний Меркурій буде до 19 жовтня, і він ще буде пригальмовувати комунікації, поїздки, зв'язки. Реклама може бути не настільки успішною, як хотілося б. У цей період не так швидко можна знайти ділових партнерів. Потім потихеньку Меркурій буде розганятися і відпускати цю тему», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.