Про це вона розповіла у новому випуску програми «Акценти» з ведучою Тетяною Резвін.

«Жовтень - це буде місяць змін і в гороскопі України це буде такий значущий місяць. Будуть різні події десь приємні і корисні, а в цілому це може бути місяць змін. Тому що у нас якраз в карті України на жовтень буде працювати аспект, який називається - аспект несподіваних змін на 16 жовтня. Якщо брати інший метод прогнозу, то у нас з 12 по 23 жовтня дуже знаковий період, тобто в цей момент можуть бути зміни», - повідомила вона.

Пономаренко сказала, що в Україні можуть бути якісь несподівані зміни і можуть бути прийняті хороші рішення для долі українського народу в конкретні дати 12 жовтня і 23 жовтня. Будь-які зміни сприймаються з того ракурсу, як ми їх сприймаємо, вважає вона, тому що якщо ми тримаємося за старе, то нові зміни ми сприймаємо неохоче і лякаємося їх.

«І взагалі психіка людська влаштована так, що нас лякають зміни, але якщо ми хочемо рухатися далі, то зміни нам потрібні. Я говорила про аспект, який сходиться на 16 жовтня, і він може давати нам якісь провокації і неправдиву інформацію. Це може бути пов'язано з межами України, але нічого серйозного нам не загрожує, тут немає ризику вторгнення. Тут просто проглядаються якісь інтриги, провокації, вкидання неправдивої інформації. Тобто це те, на що напевно не варто реагувати серйозно», - резюмувала вона.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше астролог Влад Росс попередив, що під час ретроградного Меркурія ні в якому разі не можна купувати автомобілі, особливо нові.

Також Знай.ua повідомляв, що астролог передбачила перестановку сил і виникнення нової форми для Донбасу.