Про це він розповів на каналі «А як насправді?».

За словами експерта, в Україні щодня відбувається величезна кількість ДТП – сотні на день. При цьому, зазначив він, суспільству найбільш цікаві аварії, які супроводжуються серйозними наслідками, тому що через них люди мають робити висновки та змінювати поведінку.

«Більшість ДТП не такі цікаві суспільству. Потрібно допомагати людям, які потрапили в аварії, зокрема, постраждалим у гучних ДТП вже почав допомагати бізнес. Одна з проблем України – те, що люди, які постраждали в ДТП, не є підозрюваними, швидше за все, не винні, вони вважають, що їм захищатися не треба», - каже Антонов.

Він пояснив, що люди, які постраждали в ДТП, є травмованими і думають, що їм не треба захищатися і що держава і суспільство все зроблять самі. Але, за його словами, їхній статус у дорожній пригоді та наявність травм не мають значення, адже все одно потрібно шукати свідків, відео, наймати адвокатів, платити гроші та витрачати час.

«Цим зараз бізнес почав займатися. У гучній аварії у Харкові бізнес вирішив допомогти постраждалим, сім'ї жертви цієї аварії, щоб вони могли себе захистити. І щоб Миколу Харківського все ж таки ув'язнили і дали йому термін», - зазначив Антонов.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше на Знай.ua Костянтин Яловий на світовому досвіді пояснив, як вирішити проблеми паркування у Києві

Також Знай.ua повідомляв, що директор SingularityU Kyiv Ігор Новіков вважає, що людям з дитинства потрібно давати методику лікування імунітету до змін.