Про це віну розповів у програмі «Романенко. Бесіди».

Передусім експерт посилається на дослідження і стверджує так: «Головним нашим досягненням за тридцять років усі називали свободу». За його словами, українці встигли звикнути до цього відчуття за певний період часу, хоч сьогодні права мають не всі.

Загалом же, каже Попов, люди брали участь у боротьбі за трудові і соціальні права, вони захищали свої вихідні і відпустки. «Тепер вони перетворюються на ніщо, і не тільки у нас, а й у всьому світі. Але тепер через коронавірус у нас довелося закручувати гайки - а ми вперлися в населення, яке звикло до вольниці», - каже він.

Водночас, вказує гість програми, це викликає масу питань, зокрема, про статтю Конституції, через яку ніхто не отримує привілеї. Як каже Попов, Україні та українцям в принципі властиво час від часу забувати і про власні права, і про Конституцію, і про всі інші світові тренди.

Зокрема, каже Попов, ніде у світі вже немає прав, які були раніше. «В усьому світі йде «Гра в кальмара». Люди цього не розуміють – і ставлять питання до влади. Бунти йдуть по всій Європі, але в Україні незадоволених вакцинацією та карантинними обмеженнями набагато більше», - розповідає експерт.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, політолог Максим Ялі розповів про те, хто такі антивакцинатори.

Також Знай.ua писав про те, що Донський заявив, що не варто відмовлятися від вакцинації