Про це він розповів у новому випуску програми «Акценти» із ведучою Тетяною Резвін.

«Якщо ви хочете на старості вдаватися до релаксу та їздити по всьому світу відпочивати з видом на море, то, маючи хрущовку у Києві і продавши це житло, ви можете купити апартаменти на багатьох європейських узбережжях. Але з метою отримання доходу зараз краще вкладати гроші у нерухомість у Києві. Тому що наша нерухомість дає один із найвищих коефіцієнтів повернення грошей на вкладений капітал при оренді», - розповів він.

Топал сказав, що не треба вірити місцевим адвокатам у жодній із країн, тому що вони розуміють, що ми чужинці і можуть нав'язати вам безліч непотрібних сервісів. Щоб купити нерухомість за кордоном, вважає він, ви повинні вивчити всі нюанси та ознайомитись із законодавством країни, в якій ви хочете здійснити покупку. Якщо ви продали в Україні нерухомість, повідомив він, і у вас є договір купівлі-продажу на цю суму, це абсолютно чисті гроші, які приймаються в усьому світі.

«Якщо ви хочете отримувати бізнес і купувати під житло бізнес для отримання доходу, то тут потрібно все прорахувати. І для бізнесу найкраще звертати увагу на Україну, бо ми прибутковіші за інші країни. У нас 2021 показав, що зросла кількість іноземців, бажаючих купити у великих містах України нерухомість. Тому що у нас досить низький поріг входу, якщо купувати бізнес, то в Україні ціни на нерухомість можуть бути дешевшими, ніж у багатьох країнах», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова зазначила, що газу в Україні достатньо, щоб повністю забезпечити потреби населення.

Крім того, Знай.ua повідомляв, що первинний ринок нерухомості подорожчав, тому що забудовники підняли ціни на квартири.