Про це він розповів у програмі Мирослави Бобровської «А як насправді?».

За словами Саакяна, втрачений рейтинг завжди можна повернути і так чинить не один політик в Україні та у світі загалом. «Але для цього потрібно на якийсь час уникнути софітів», - підкреслює він.

Зараз же, каже експерт, в Україні склалася така ситуація: Зеленський намагається показати, що він вже президент цієї держави, а Порошенко – що він ще президент. Водночас, додає він, для Порошенка це обертається підтримкою антирейтингу. «А ОПЗЖ - це така річ, про яку завжди можна сказати: якщо не ми, то будуть ось вони. Це та чорна сторона, поряд з якою Порошенко виглядає вже не сірим, а білим, принаймні для частини його прихильників», - міркує він.

Водночас для ОПЗЖ, зазначає Саакян, ця ситуація доволі вигідна, оскільки завдяки Порошенку партія виграє в очах своїх прихильників. Тим не менш, каже він, Порошенко міг би зробити розумніше і, наприклад, назвати причиною свого відходу переслідування опозиції. «Насправді якби Порошенко пішов з-під софітів, то міг би ефективніше наздоганяти рейтинг Зеленського», - підкреслює політолог.

Отже, констатує він, зараз Порошенко є заручником цієї ситуації: «йому потрібно крутити педалі, щоб не впасти з велосипеда».

Популярні новини зараз
"Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Саакян розповів про фактори, які впливають на рейтинг «слуг народу».

Також Знай.ua писав про те, що Саакян прокоментував можливість об'єднання Порошенка з ОПЗЖ проти Зеленського.