Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Офіс президента і партія «Слуга народу» вже давно слідують власному порядку денному. Цей порядок слабо пов'язаний з тим, як реально живуть українці. Якщо влада обіцяє посильні тарифи, але не називає конкретні цифри – це значить, що вона не орієнтується в ситуації. Влада не пояснює, як будуть забезпечені прийнятні тарифи. Потрібно, щоб вийшов якийсь чиновник і назвав певні цифри. Звичайно, ці цифри викликають негатив. А після того, як цей негатив трохи спустять, вже можна буде формувати позитив. Але на практиці все робиться інакше. Потрібні хороші новини – але їх немає в тому порядку, який задає суспільство», - каже політолог.

На його думку, влада і народ оперують різними параметрами.

«Дороги – це, безумовно, чудово. Критикувати «Велике будівництво» може тільки той, хто працює на опонентів Зеленського. В нашу інфраструктуру вже давно не вливалося стільки коштів», - вважає Олег Саакян.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт прокоментував парламентські вибори в Росії.

Також Знай.ua повідомляв, що, на думку політичного консультанта Миколи Спиридонова, «Слуга народу» не є партією в європейському розумінні цього слова.