Свою думку експерт висловив у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Крайності завжди сходяться. Нинішній рейтинг ЄС та ОПЗЖ безпосередньо пов'язаний з їхніми лідерами. А ось антирейтинг «Європейської солідарності» пов'язаний з діяльністю самого Порошенка. Ця ситуація характерна для будь-якого політика з високим антирейтингом, і психологічно з неї дуже складно вийти. Якщо політик набирає високий антирейтинг, то будь-яка його дія щодо підтримки рейтингу (а не діяти він не може) одночасно і грає на його прихильників, і нагадує про нього іншим – тобто підтримує антирейтинг», - пояснює політолог.

Він також дав пораду, як слід діяти у такій ситуації.

«Політик із великим антирейтингом повинен на якийсь час піти, аби про нього забули. Тоді ті, хто його не любить, заспокоюються і навіть починають забувати, чому вони його не любили. Залишаються лише ті, хто не сприймає його в принципі, але таких зазвичай небагато. А далі відповідно до обставин можна буде повернутися», - каже Олег Саакян.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він розповів про фактори, від яких залежить рейтинг «слуг народу».

Також Знай.ua повідомляв, що за словами Саакяна, рейтинг «слуг» падає, але також падає і рейтинг ЄС.