Про це він розповів у новій програмі «Головне» на каналі «MY.UA» з блогером Катериною Павловою.

«На мій погляд, радикальних кроків не буде, тому що для будь-якого кроку потрібне якесь ресурсне забезпечення. Наша політика щодо війни на Донбасі пов'язана з позиціями зовнішніх гравців. І з огляду на ту ситуацію, що сьогодні так чи інакше точаться переговори між США та Росією в окремих сферах. Ми бачили недавній візит Нуланд до Кремля, і голова ЦРУ також відвідав Москву. І в цьому контексті все рухається до того, що, з одного боку, десь Україна залишається віч-на-віч із цим конфліктом», - повідомив він.

Багінський сказав, що, з іншого боку, основні суб'єкти міжнародної політики, які тут залучені, відіграють той варіант, що ескалації на Донбасі все-таки не буде. А чи буде політико-дипломатичний спосіб врегулювання, вважає він, і вдасться якось домовитися. Тому Резніков був перемовником у тристоронній контактній групі, підтвердив він, і справді він там займав досить жорстку позицію.

«А сьогодні влада показує, що це людина рішуча, яка за словом у кишеню не полізе, а також орієнтується у міжнародному праві. Що вкрай важливо за будь-яких бойових дій, збройних конфліктів. Він очолюватиме ключове міністерство, яке забезпечує нашу політику в оборонній сфері. Тому я думаю, що до різких рішень з його боку таки не дійде. І Резніков швидше за все буде схильний до комунікації, дипломатичних маневрів та переговорної політики», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Редько прокоментував нинішню ситуацію у війні з Росією на Донбасі.

Також Знай.ua писав про те, що Шендибило назвав причину звільнення Тарана з посади міністра оборони.