Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«На мою думку, Путін постійно грає м'язами. Він прагне встановити свої правила гри та нав'язати їх усім гравцям. На жаль, Україна наразі не може адекватно реагувати на нинішні виклики. Єдиним винятком є ​​лінія фронту, де наші хлопці тримають оборону. І ми можемо тільки сподіватися, що вона в кращому разі залишиться там, де й зараз. Але будь-якої миті все може змінитися, тому що процеси зараз відбуваються просто непередбачувані. Неможливо передбачити дії людини, яка зараз працює проти України, це не піддається жодній логіці. Найсумніше і найстрашніше – що на Донбасі щодня гинуть наші співвітчизники», - каже гість програми.

Наразі, за його словами, ситуація змінюється на гірше.

«Настають холоди, а наші хлопці – в окопах. Я чув, що їм не встигли закупити сухі пайки. Влада сьогодні, на мій погляд, спізнюється з багатьох моментів. Є такі речі, на які ми не можемо впливати через відсутність грошей – а є інші, на які ми не впливаємо через невміння адмініструвати процеси», – вважає В'ячеслав Редько.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він зазначав, що головна проблема для переселенців із Донбасу – це житло.

Також Знай.ua повідомляв, що Редько розповів, як держава може стимулювати бізнес працювати на Донбасі.