Про це повідомили на офіційному сайті Національного Корпусу.

«Нещодавно одіозний депутат Ілля Кива опублікував відео, як він розстрілює з автомата портрети українських героїв Степана Бандери та Романа Шухевича. Можливість для цієї ганебної антиукраїнської провокації Киві надав стрілецький клуб «Експерт», що розташований у селі Капітанівка поблизу Києва», - зазначено у публікації.

У публікації сказано, що у власників компанії ТОВ «СК Експерт» 25 липня 2020 року закінчився термін договору оренди приміщення тиру, а його власник не дав згоду на продовження договору, тому вже більше року СК «Експерт» нелегально працює.

«Показово те, що чоловік однієї зі співвласниць компанії ТОВ «СК Експерт» є старшим оперуповноваженим Державної фіскальної служби. Інший співвласник – інспектор Управління поліції охорони», - підкреслено у публікації.

У публікації зазначено, що Нацкорпус вимагає від правоохоронних органів припинити діяльність стрілецького клубу, а Киву притягнути до відповідальності за провокацію.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Сергій Тамарін заявив, що РФ почала гібридне втручання до Польщі.

Також Знай.ua повідомляв, що Андрій Білецький розповів, як поглинання Білорусі Росією вплине на Україну.