Про це він розповів у своєму Telegram.

«Польща оголосила мобілізацію тероборони й частково армії. Фактично, це означає запровадження воєнного стану і підготовку до бойових дій з Білоруссю (читати Росією)», - пише Тамарін.

За словами Тамаріна, на східних кордонах Польщі вже зосереджено 12 тисяч військових, важка техніка. Як зазначив Тамарін, потуга, яку притягла Польща під свій кордон, більша ніж та, яку ми мали на початку бойових дій на Сході України.

«Усе для того, щоб стримати навалу, яку пригнали на кордон білоруси. На перший погляд, це голі, босі та немічні мігранти з Азії та Африки, яких гуманітарні євроорганізації закликають пропустити і обігріти. Але коли немічні починають палицями, кастетами і газовими балонами атакувати поляків, картина геть змінюється», - підкреслив Тамарін.

Тамарін зазначив, що польські військові зафіксували у натовпі мігрантів людей зі зброєю вибухівкою, гідравлічними кусачками в уніформі армії Білорусі.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Часто ці хлопці спрямовують натовп на поляків, а самі ховаються за спинами. Ми є свідками гібридної інтервенції РФ до Польщі та ЄС. І це момент, коли глибоке занепокоєння вже не спрацює!», - заявив Тамарін.

Як повідомляв Знай.ua, Віктор Шендибило назвав причину звільнення Тарана з посади міністра оборони.

Також Знай.ua повідомляв, що у Нацкорпусі відреагували на використання «Байрактарів» в ОРДЛО.