Лідер Національного Корпусу Андрій Білецький заявив, що адвокати Дмитра Кухарчука нарешті отримали змогу ознайомитися з матеріалами справи ветерана, а склад злочину у доказах слідчих проти Тихона Шаврука, звинуваченого у хуліганських діях, слідчі так і не знайшли.

Як розповідається у публікації, адвокати, вивчаючи документи, дізналися про закриття справи Тихона Шаврука. Водночас Білецький підкреслює, що справа проти ветерана за хуліганські дії зшита, а відтак і зрозуміло, чому її закрили. «Так буває, коли справа сфабрикована від і до, розвалилася ще до суду, і це з усіх сил намагаються приховати».

Лідер Нацкорпусу додає, що слідчим просто не вдалося знайти склад злочину у тих «доказах», які вони самі і висунули. Також він переконаний, що зі справою Кухарчука буде те саме. «А поки що адвокати патріотів уже думають над позовом до ЄСПЛ», - каже Білецький.

Зокрема, у публікації повідомлено, що слідчі нарешті заворушилися після того, як адвокати ветерана подали скаргу за відмову в ознайомленні з матеріалами та загалом бездіяльність. «І нарешті сьогодні ознайомили зі справою і адвокатів, і Дмитра Кухарчука. Для цього його навіть доставили у Печерський райвідділ», - зазначає Білецький.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Білецький заявив, що Дмитро Кухарчук утримується під вартою незаконно.

Також Знай.ua писав про те, що Білецький розповів, як поглинання Білорусі Росією вплине на Україну.