Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Беседы».

«Ми говорили раніше про появу Зеленського завдяки нетерпимості до старих еліт і бажання нового. Люди вибачали недосвідченість, відсутність команди і так далі: головне – щоб не такі, як старі. Наявність великої кількості помилок породила системний запит на досвідчених людей, які розуміють, що потрібно робити», - зазначив Рохов.

За словами експерта, Разумков відносно команди чинної влади сприймається саме як розумна, досвідчена людина, яка розуміє, як потрібно діяти.

«Фактично буде боротьба сьогоднішньої влади і альтернативи до неї, яка розуміє, що робити. І це заходить в тренд. Ключова небезпека для Офісу президента це те, що Разумков заходить фактично у нішу Зеленського», - підкреслив Рохов.

На думку експерта, зараз варто очікувати перетік рейтингу підтримки правлячої партії до політичної сили Разумкова.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Зараз протидіяти Разумкову – це те саме, що посилювати його як системного гравця та як системну опозицію», - сказав Рохов.

Як повідомляв Знай.ua, Ілія Куса розповів, що заважає захисту екології.

Також Знай.ua публікував слова Павла Клімкіна: Я взагалі не знаю, чому у нас немає клепки на державне приватне партнерство.