Про це він розповів у програмі Юрія Романенка «Романенко. Бесіди».

«Я взагалі не знаю, чому у нас немає клепки на державне приватне партнерство. У нас тільки закони. Це в енергетиці, в інфраструктурі все одно потрібно робити. Ми думаємо в категоріях не вчора, а позавчора. Якщо ми будемо жити в позавчора, нам будуть тільки показувати, куди нам іти. А ми будемо за якісь там маленькі речі що здавати, здавати і здавати. Наприклад, американці скажуть: ми побудуємо у вас два маленьких атомні блоки за пільговим кредитуванням і з найкращими технологіями. Глазго – це сумний приклад того, що тема, яка для нас є реально образом майбутнього, взагалі в плані дискусій не присутня», - розповідає він.

Він підтвердив, що Росія системно заганяє Україну на велику енергетичну кризу. Молдова, яка купує газ у РФ, перебуває в дещо в іншій ситуації.

«Газова молдовська компанія насправді належить «Газпрому». А ще там 12 відсотків взагалі Придністров’я належить газовій компанії, в Молдові. Так начебто окупована територія, і тримає частку газової компанії. Це якби Донецьк тримав частину нашої залізниці. Вся схема торгівлі навколо постачання газу до Молдови цікава. Постачання газу на Придністров’я лягає на бюджет Молдови. І там нараховується борг, взаємозаліки, навколо цього теж багато чого існує. Тому Молдова для нас – це не зовсім приклад», - резюмував Клімкін.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знай.ua повідомляв про те, що Ерфан Кудусов нагадав, що Росія не вперше окупувала Крим.

Також Знай.ua повідомляв про те, що Шеховцов розповів про зв'язки СРСР із вкрай правими силами у Німеччині.