У програмі «On target з капітаном Гарі Табах» він розповів про те, що хотів виїхати «куди-небудь подалі з колишнього «совка».

«Тому що я не бачив жодних шансів з Януковичем», - говорить він.

Однак за короткий час його позиція кардинально змінилася.

«За час Майдану я зрозумів, що з цієї країни не поїду вже нікуди. Тільки вперед ногами. Я побачив, що суспільство живе, що народ прокинувся, хоча й не весь. Припустимо, відійдеш від Майдану за 500 метрів - люди в ресторанах про Майдан особливо не згадують. Але виявилося, що тут є та необхідна критична кількість людей, які не дадуть звернути з нормального шляху. Та критична маса є, вона, може бути, невелика, але вона зростає», - міркує він.

Кудусов нагадав, що перед анексією Криму у 2014 році були й інші прецеденти, коли Росія порушувала територіальну єдність держави.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«З Росією у нас, напевно, вже на генетичному рівні не виходить. Тому що Крим не був окупований у 2014 році перший раз. Він був окупований в 1874 році після того, як Катерина Друга порушила умови Кучук-Кайнарджійського договору. Вони з Османською імперією підписали договір, що Крим отримує незалежність. Стає цілком незалежним від Османської імперії державою, Росія не втручається. Росія тут же його захопила і перетворила на свою держдачу», - зазначає Кудусов.

Знай.ua повідомляв про те, що Білоус порівняв Крим із «чорним лебедем»: «Всі розуміють, що він повинен бути, але ніхто не знає коли».

Також Знай.ua повідомляв, що Муса Чеберлоєвський розповів, як починалася війна Росії з Чечнею.