Про це вона розповіла у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» із блогером Катериною Павловою.

Соколовська вважає, що партія «Слуга народу» просто зійде нанівець, адже вона так і не стала партією. У «Слуги народу» немає партійної структури в регіонах, підкреслила вона, а на виборах за неї голосували просто як за альтернативу політикам, що набридли у владі. Ті, хто прийшов до «Слуги народу», підтвердила вона, це люди, які спіймані у КВК, на вулицях, площах і взагалі в дивних місцях. Члени партії «Слуги народу», наголосила вона, це блогери, діджеї та інші не пристосовані до політики персонажі.

«Тобто це не ті стаєри, які йтимуть будувати партійну структуру, розвиватимуть її та братимуть участь у ній з виборів до виборів. Це партія, яка закінчиться разом із парламентськими виборами. І треба буде вигадати якісь нові фокуси, щоб розважити електорат. Партія «Розумної політики» поки що себе ніяк не виявила, але шансів у неї багато. Приголомшливим голосуванням за «Слугу народу» український народ вкотре підтвердив, що він вірить у дива», - резюмувала вона.

Як повідомляв Знай.ua, Андрій Вігірінський заявив, що перестановки потрібні не уряду, а Банковій.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай.ua публікував слова Надії Савченко: Зараз я бачу тільки зграю старих політиків, яких забиває молода зелена поросль.