Про це вона розповіла у програмі «Суть подій» на каналі Знай.ua.

«Зарплати та пенсії Кабмін наступного року вирішив урізати. Натомість на ремонт у Верховній Раді за майже 42 мільйони гривень гроші знайдуться. Свавілля триває. Мабуть, епоха бідності не закінчиться ніколи», - каже Котенкова.

Про це вона розповіла, коментуючи закон про державний бюджет України. Журналістка заявила, що наступний рік буде дуже тяжким.

«Ні про який розвиток країни не йдеться, в його основі лежить логіка збереження принаймні того, що є. Два з половиною роки минуло, а епоха бідності все не закінчиться. Наступного року мінімалка зросте лише на 200 гривень», - розповіла Котенкова.

При цьому, зазначає журналістка, управління справами Апарату Верховної Ради за результатами тендеру замовило ТОВ «Діамант Груп» ремонт кулуарів за 41,50 млн грн: передбачається реставраційний ремонт кулуарів третього поверху будівлі Верховної Ради. За її словами, раніше у травні управління замовило проєкт цього ремонту у компанії «Грін Маєток» за 1,30 млн грн.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

«Зокрема, він передбачає пресцентр на 50 місць, президію на п'ять мобільних робочих місць, дві мобільні трибуни, кімнату для роботи преси з шафами на замках, інформаційні стійки, кабінет працівників пресцентру, копіцентр, місця для неформального спілкування. та швидких інтерв'ю, мережеву інфраструктуру та інше. Загалом, вирішили нардепи, що недостатньо того, що є, потрібний ремонт за майже 42 мільйони», - додала Котенкова.

Як повідомляв Знай.ua, журналістка Катерина Котенкова зазначила, що газу в Україні достатньо, щоб повністю забезпечити потреби населення.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Володимир Воля заявив, що у нас в Україні виходить дуалізм влади, який жодної користі не приносить.