Про це він розповів у програмі «Головне питання» із Борисом Бронштейном.

«Я прийшов на службу у 90-х роках, коли була радянська міліція, отримав червону «корочку» співробітника київської міліції, з гербом УРСР. Радянський Союз канув у минуле, але в ті часи система правоохоронної діяльності все-таки була відточена, доведена в певних моментах до досконалості. Контролювалися всі люди, які залишали та потрапляли до місць позбавлення волі. Контролювався їхній побут, обов'язковим було влаштування на роботу, хоч вантажником. Людина в будь-якому випадку перебувала під наглядом, тому злочинність у ті часи була більш-менш контрольованою», - каже він.

На той час злочинний світ представляли люди, раніше засуджені чи схильні до цього.

«Не було сучасних спортсменів, людей, які мають відношення до злочинності, виникають нізвідки. Звичайно, їх неможливо і знати. Коли людина потрапляє по молодості в злочинність, її залучає до цього середовища і вона постійно під наглядом. Не було такого, що людина працює на заводі і раптом ні з того ні з цього займається крадіжками. Хоча були й винятки», - розповідає Поваров.

За його словами, в СРСР були структуровані і правоохоронні органи, і злочинний світ.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

«Спочатку я потрапив у кримінальний розшук, це не так, як зараз: пацани по 20 років. Усі були дорослі дядьки, їхній життєвий досвід дозволяв приймати певні рішення», - наголошує адвокат.

Раніше Знай.ua повідомляв думку Фруси, що Ми повертаємося до ситуації, яка була при Януковичі

Також Знай.ua повідомляв, що Антон Кучухідзе пояснив, яким міжнародним досвідом користувалась України у справі легалізації грального бізнесу.