Свою думку вона висловила у програмі Мирослави Бобровської «Як насправді?».

«Корнієнко з трибуни Верховної Ради заявляв, що його ключове завдання – реформа парламенту. Займаючись такою справою, не можна багато часу приділяти роботі на партійній посаді. Так, ходять розмови, що Корнієнко мітить на місце спікера, і між ним та Стефанчуком існує конфлікт. Так чи інакше, парламентська монобільшість поводиться так, що ми, виборці, не можемо її контролювати. При цьому і рух «Чесно», і Комітет виборців України неодноразово звертали увагу громадськості, що у «Слузі народу» є люди, які офіційно не оформлені, і незрозуміло, як вони там працюють», - каже гостя програми.

Також вона порадила цій партії розпочати боротьбу проти зарплат у конвертах із себе.

«У тому, що зараз робить Корнієнко, є логіка. Партія і взагалі величезний тягар, а тим більше віртуальна партія, якою є «Слуга народу». Вона так і не стала «партією на місцях» і не отримала громадян мандат довіри на місцевих виборах», - вважає Світлана Кушнір.

Як повідомляє Знай.ua, раніше вона наголосила на різкому подорожчанні харчових продуктів.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв, що Кушнір закликала Антимонопольний комітет та президента розглянути підвищення тарифів на розподіл газу.