Свою думку він висловив у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«МВФ дивиться на нас і думає: змусь дурня богу молитися, він і лоба розіб'є. Адже він вимагає від українського уряду збільшити доходи населення та надходження до бюджету. А уряд відповідає: ми не знаємо, ми не вміємо. Ну, раз уряд нічого не вміє, йому залишається лише продавати землю. При цьому ні у Верховній Раді, ні в Кабінеті Міністрів немає фахівців, які могли б запустити цивілізований ринок землі. Там сидять представники орендарів, яким потрібне лише одне: грабувати власників землі. Вони це і роблять, а не працюють на землі. Орендний підхід слід було б замінити підрядним, за якого власник землі чи об'єднання таких власників замовляє послуги», - вважає гість програми.

Але, за його словами, політичні представники орендарів не діятимуть собі на шкоду.

«У справі земельної реформи нашого президента підвели. Так, поки що ця реформа не показала ні позитивних, ні негативних результатів. Але вже найближчим часом очікується відтік із села трудових ресурсів. Ще десять років такої політики – і село вже не можна буде підняти», - каже Роман Головін.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він заявляв, що в Україні фактично не триває земельна реформа.

Також Знай.ua повідомляв, що Головін розповів, чому одноосібники отримують менше за продаж урожаю.