Свій коментар він дав у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Я думаю, Шмигаля знімуть тоді, коли криза досягне найвищої негативної точки. Його може змінити хтось із нинішніх віцепрем'єрів, наприклад, новий міністр економіки Юлія Свириденко. Україна давно хоче побачити жінку на посаді президента чи прем'єра. На поле може вийти новий гравець, якого контролює Офіс президента. Президент їй довіряє, вона давала гарні рекомендації щодо проєкту державного бюджету. Тож Шмигаля можуть публічно жорстко покарати та відправити у відставку. Той роботодавець, який на два роки відпустив його на посаду прем'єр-міністра, забере Шмигаля назад. Він повернеться до тих структур, де він раніше працював», - вважає політолог.

Однак, на його думку, це станеться не одразу, спочатку витримають якусь павзу.

«Після відставки Шмигаля не обов'язково ставити нового прем'єра, достатньо призначити в.о. Він цілком зможе виконувати поточну управлінську роботу. До того ж зараз, відверто кажучи, частина функцій прем'єр-міністра лежить на Офісі президента», - говорить Микола Давидюк.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше він вказував на важливу конкурентну перевагу України.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами Давидюка, Україна може розвивати співпрацю з Ілоном Маском.