Про це він розповів у програмі Петра Охотіна Tiger news.

«Є українська Волинянка, прекрасна машина. Але вона сьогодні пропустила свій час, і ми не можем наздогнати жоден автомобільний бренд. У той же час, коли розвертається стадо, остання вівця стає першою. Мені здається, що літій, який є в Кіровоградській області просто в незміренній кількості, може якраз бути компонентом до Тесли. Чого мовчить президент? Давай, звернись до Ілона Маска, скажи: «Друже, от ми тобі це даємо! Ось наші корупціонери тут накрали квот, собі накупляли за хабарі. А в нас тут іде п’ятниця, ми не знаємо, що виносить на РНБО. Хочеш, бери за два проценти Тесли! І ми готові тобі допомагати!». Я зараз жартую, але це речі, які можна робити швидко», - каже він.

В Латинській Америці сьогодні відбуваються революції в країнах за те, хто буде видобувати літій. Всі телефони, мак буки, автомобілі переходять на літій.

«Це на вагу золота. Ми, крім того що в нас рак, онко та купа захворювань у цій царині, нічого з цього літію не маємо. Тому це треба перетворювати на такі речі і робити класну, прикольну штуку. Аграрка може розвиватися, технологічна аграрка. Виробляти дрони для аграрного сектору – це найпростіше, що можна робити», - розповідає політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Вахтанг Кебуладзе заявив, що відповідальність – необхідна складова свободи.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також Знай.ua повідомляв думку дипломата Олександра Щерби про те, що Україну уявляють країною, яка ніяк не може знайти себе.