Про це він розповів у новому випуску програми «Головне» на каналі «MY.UA» з Катериною Павловою.

«Напруженість у суспільстві витає постійно серед нас. Однак є такі точки неповернення, після яких люди вже не можуть просто обговорювати це на кухнях або просто обговорювати це зі знайомими, а виходять на вулиці та площі. Щоб показати владі, що так з ними не можна, і якщо їх нагинати дуже сильно, вони мовчати ніколи не будуть. Чи можлива така ситуація зараз, я думаю навряд чи. Історія мого особистого досвіду та історія України показує, що усі народні вибухи, які в нас відбувалися, були тоді, коли люди вже не могли терпіти», - підкреслив він.

Маньковський сказав, що зараз є якісь локальні проблеми, але вони постійно існують у суспільстві. Однак ці проблеми не повинні призвести, на його думку, до якихось кардинальних вибухів. І ті протести, і вуличні мітинги, які іноді трапляються, зараз вони локальні, вважає він, і можуть досягти чогось локально, але вони не дотягують до загальноукраїнського рівня. При цьому треба пам'ятати, що ми перебуваємо у стадії війни з РФ, акцентував він, і якщо люди захочуть влаштувати великий протест з отриманням політичних дивідендів, то ні до чого хорошого це не приведе.

«Тому я завжди застерігаю людей з цього приводу навіть у приватних розмовах. І одна історія, коли ти борешся за свої права та за справедливість, а інша історія, коли ти дуриш людям голови, щоб в результаті отримати свої політичні дивіденди. Такого не повинно бути, і я чітко бачу, коли люди виходять щиро, а коли не щиро, щоби боротися за свої права. І інша ситуація, коли я бачу, що людей просто одурманюють та використовують у своїх особистих корисливих цілях», - резюмував він.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Ялі розповів, чого домагається Лукашенко у ситуації на польсько-білоруському кордоні.

Також Знай.ua писав про те, що Соколовська розповіла, якими можуть бути наслідки навали мігрантів на польському кордоні.