Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Микола Давидюк зазначив, що звільнення міністрів в Україні не є політичною кризою, а є лише результатом змін настроїв у владі.

“Це не фінал. Все буде залежати від соціології та позитивного або негативного настрою на головній вулиці країни… На рахунок Ткаченка, інформація про його звільнення вже давно витала і назрівала. Останньою крапкою стало Держкіно. При чому, це сталося ще й коли Ткаченка не було в країні… По міністру енергетики зрозуміло – це річ, яку треба було зробити давно”, - сказав Давидюк.

За його словами, Україна находиться в енергетичній кризі і не має запасів газу та вугілля перед зимою.

“Міністра будуть міняти, і питання у тому, хто це буде. І чи вирішить він проблему. Їм зараз треба чародій. Прямо з паличкою такий… Я думаю, що немає незамінних. У фракції “Слуга народу” можна вибирати безліч депутатів. Є газовики. Я думаю, що треба газовика, і якраз нарощувати… Тут задача в тому, що президенту треба його людина, і він зараз її в тому ж комітеті може знайти, яка прийде під функцію – вирішити кризу. І вона цю кризу вирішить”, - додав політолог.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він зазначив, що для того, щоб вирішити кризу в енергетиці, потрібно знайти людину, яка матиме знання і буде професіоналом.

Як повідомляв Знай.ua, Владислав Дзівідзінський зазначив, що ефективний міністр — це людина з досвідом.

Окрім цього, Знай.ua повідомляв, що Руслан Бортник назвав цілі кадрових перестановок у Кабінеті міністрів України.