Свій коментар він дав у програмі «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Є окремі рейтинги підтримки партій та підтримки конкретних політиків. Так, вони падають, але важливим є те, в якому проміжку це відбувається. Було б правильно порівнювати їх з показниками минулого року, а в ідеалі дивитися за близькими датами. І соціологічні групи роблять саме так, але мас-медіа показують дані за короткими проміжками, наприклад, порівнюють липень-серпень із жовтнем-листопадом. Але короткострокові зміни показників важливі лише у період виборчої кампанії. Тоді зниження підтримки політика чи партії на 2-3 відсотки на місяць – це трагедія для них. Але підтримка тих чи інших партій змінюється в залежності від сезону. Це дається взнаки й зараз, єдиний виняток становить ОПЗЖ – у цієї партії рейтинг не виріс», - розповідає гість програми.

За його словами, народну підтримку цієї партії не можна навіть назвати стабільною – вона знижується.

«Рейтинг ОПЗЖ падає нестримно і без будь-якої надії реабілітуватися. З лютого до листопада ми бачимо зниження підтримки на 7-8 відсотків», – каже Сергій Биков.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше політолог Микола Давидюк розповів про те, у кого рейтинги падають, а у кого зростають.

Також Знай.ua повідомляв, що, за словами нардепа Олександра Качури, у «Слузі народу» не вважають зниження свого рейтингу трагедією.