Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

Сергій Биков зазначив, що не вважає, що українська влада могла домовитися з авторами фільму про операцію українських спецслужб з вивезення найманців ПВК Вагнера з Росії і якось вплинути на дату його виходу чи зміст.

“Я дуже сумніваюся, що журналісти-розслідувачі з кимось торгуватимуться і намагатимуться про щось домовитися. Тому що, якщо ми говоримо про процес "домовитися з журналістами" або "домовитися з розслідувачами", ми одразу маємо припускати, що це так чи інакше корупційний вплив. Корупційна взаємодія. Чи можемо ми припускати, що журналісти-розслідувачі зі світовим ім'ям проситимуть хабаря, щоб вони щось не говорили? У мене виникають великі сумніви”, - сказав Биков.

За його словами, він сумнівається, що журналісти ризикуватимуть своїм ім'ям заради хабаря.

“Ми припускаємо, що британський уряд на користь України підкупив Bellingcat? Або як? Я дуже сумніваюся, що журналісти-розслідувачі Bellingcat з кимось домовлятимуться. Якщо вони знайшли якусь інформацію, вони, швидше за все, її публікуватимуть. І збиратимуть її у певну картинку”, - додав Сергій Биков.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Руслан Бізяєв заявив, що результат офшорного скандалу залежить від того, як Україна пройде цю осінь та зиму.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Микола Волковський розповів, кого РФ бачить найвигіднішим для себе лідером Білорусі.