Про це він висловився в ефірі програми «Що далі?» на каналі «Знай 24».

«Підсумок офшорного скандалу залежить від того, як Україна пройде цю осінь і зиму. Сам по собі скандал відіб'ється на рейтингах президента, але не критично. А ось сукупність різних факторів може відбитися дуже сильно. Якщо рейтинг Зеленського до весни опуститься нижче 20 відсотків, то йому пригадають все, в тому числі офшорний скандал. Мова піде і про «вагнерівців», і про багато іншого. Ключова інтрига кінця цього і початку наступного року полягає в тому, коли будуть дострокові президентські вибори», - вважає гість програми.

На його думку, відставка спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова була проведена саме в ході підготовки до цих виборів.

«Заміна Разумкова на Стефанчука – це не зміна особистості, а зміна підходу. Потрібно поставити керованого спікера, внести зміни до Виборчого кодексу. Головне – провести через парламент ряд законопроєктів, які стосуються співпраці з МВФ і збільшення податків. Можливі також якісь законодавчі ініціативи по Донбасу», - говорить Руслан Бізяєв.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляє Знай.ua, раніше цей експерт прокоментував недавній збій в роботі соціальної мережі Facebook.

Також Знай.ua повідомляв, що Бізяєв висловився з приводу головної мети офшорного розслідування.