Про це він сказав в ефірі програми "Що далі" з Вікторією Панченко на каналі "Знай 24".

"Це війна, за великим рахунком, BigTech-компаній. І швидше за все банкірів, за якими стоять націлені держави. Тому що результати останніх президентських виборів США показали, що при бажанні BigTech-компанії можуть витерти ноги об будь-яку людину на планеті Земля, навіть якщо це президент найбільшої держави у світі... Я не думаю, що Facebook спеціально поклали, просто показали, що у будь-який момент цей інструмент, мова йде не про Facebook як такий, а про соціальні мережі, можна відключити", - сказав Руслан Бізяєв.

Він зазначив, що це дозволяє знизити до нуля роль соцмережі в світових соціальних, політичних або економічних процесах.

"Показали, що невразливих соцмереж немає. Економічні втрати там були, але не глобальні. Найбільші втрати іміджеві... Ті сили, які протистоять глобалізації версії 2.0, показали зуби. Показали зуби досить ефектно. Тепер відразу ж постає питання, а навіщо? Тобто, даний натяк, що хлопці, треба переходити на регіональні соціальні мережі і на регіональний інтернет", - додав Бізяєв.

За його словами, атаку на Facebook зробили кваліфіковані спецслужби, оскільки зробити це можна було тільки на такому рівні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Фактично ми опинилися в ситуації, де ми віртуально роздягнені і роззуті", - підкреслив політолог.

Як повідомляв Знай.ua, Примост заявив, що є 4 важливих елементи для будь-якої нації, і назвав, скільки є в України.

Крім цього, Знай.ua повідомляв, що Толкачов заявив, що українська музика може захопити весь світ.